Alumnit tukevat yliopistoa ja opiskelijoita monin tavoin. Vapaaehtoisen alumnitoiminnan muodoista suosituimpia ovat Coach Cafe- työelämäillat. Näissä opiskelijat ja alumnit kohtaavat rennosti pienryhmissä keskustellen vaihtaen vapaamuotoisesti kokemuksiaan ja näkemyksiään yhden illan aikana. Opiskelijat saavat alumneilta tukea, vinkkejä ja sparrausta ja alumnit puolestaan tietoa muun muassa opiskelijoiden työelämäodotuksista, nykyisestä opiskelusta sekä yhteyden kotiyliopistoonsa.

Helsingin yliopiston alumnitoiminnassa on mukana jo lähes 25 000 yliopiston entistä opiskelijaa tai työntekijää. Alma materin opiskelu- ja työkollegoineen voi tavoittaa laaja-alaisen alumniviestinnän avulla, osallistumalla alumnitilaisuuksiin, käyttämällä sähköisiä alumniympäristöjä tai toimimalla vaikkapa mentorina.

Tämän vuoden Coach Cafe -tapaamisten teemoina ovat olleet järjestötoiminta ja kansainvälisten alumnien näkemykset suomalaista työelämää ajatellen. Tilaisuudet järjestettiin monialaisesti eri tiedekuntien yhteistyönä Think Companyn tiloissa. Mikäli kiinnostuit mentoroinnista ja et ole vielä alumni rekisteröidy Alumnikampukselle ja ilmoita kiinnostuksestasi: https://alumniverkosto.helsinki.fi/portal/public/Join.aspx

Seuraa Coach Cafe- ilmoittelua alumniverkkosivuilla: www.helsinki.fi/alumni